(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Zapečené filé na česneku a slanině
Potřebné ingredience
Pro 4 osoby asi 70dkg filé/pokud možno bez kosti,4 str.česneku,5 dkg slaniny,sůl,dr.kmín5 dkg másla,zel.petrželka
Postup přípravy
Polorozmražené filé potřeme česnekem utřeným se solí,dáme do připraveného pekáčku v kterém jsme si rozpustily slaninu,okmínujeme,poklademe máslem a pečeme v troubě za mírného podlévání horkou vodou do zlatova.
Na talíři sypeme sekanou petrželkou a podáváme s americkými brambory nebo hranolky.
Na talíři sypeme sekanou petrželkou a podáváme s americkými brambory nebo hranolky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé